Homoseksuaalisuus ja esitutkinta Päivi Räsäsen kirjoituksesta

Yle uutisoi tänään: ”Päivi Räsäsen kirjoituksesta aloitetaan esitutkinta – Epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.” Uutistekstissä sanotaan mm.: ”Räsäsen kirjoitus ’Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi’ oli Raamattuun ja sen tulkintaan liittyvä, seksuaalisuutta ja avioliittoa koskeva kannanotto. – – Valtakunnansyyttäjän mukaan on syytä epäillä, että asiassa on syyllistytty kiihottamiseen kansanryhmää vastaan halventamalla homoseksuaaleja heidän ihmisarvoaan loukkaavalla tavalla.”

https://yle.fi/uutiset/3-11050903

Kirjoituksessani ”Suomi ja Homoseksuaalisuus” olevat raamatunkohdat osoittavat, että Jumalan silmissä (Raamattu on Pyhän Hengen, siis Jumalan, kirjoittama apostolien ja profeettojen välityksellä, 2. Tim. 3:15-16; 2. Piet. 1:21; 1. Piet. 1:10-12) homoseksuaalisuus on ”kauhistus”, siis kauhistuttava synti. Homoseksuaalit ”eivät saa periä Jumalan valtakuntaa”, ts. he joutuvat ”kärsimään iankaikkisen tulen rangaistusta”. Homoseksuaalisuus on Raamatun mukaan edelleen ”sydämen himo”, ”häpeällinen himo”, ”kiima”, ”riettaus”, ”villiintyminen” ja ”sopimattomien tekemistä”. Homoseksuaalit Raamatun mukaan ”häpäisevät omat ruumiinsa”, ”ovat kelvottoman mielensä vallassa”, ja heidän tulee ”kuolettaa” itsessään tuollainen ”kiihko ja paha himo”.

Raamatun mukaan myös ne, jotka hyväksyvät homoseksuaalisuuden (siis esim. suuri osa Suomen kansaa ja maan johto), ovat myös ”kuoleman ansainneet” (Room. 1:32).

Roomalaiskirjeen 1. luvun jakeissa 18-32 apostoli Paavali laajemminkin kuvaa naisen tekemän syntiinlankeemuksen (1. Moos. 3. luku) turmelemaa ihmiskuntaa. Nainen lankesi syntiin ja toi maailmaan synnin lisäksi synnin seuraukset: kuoleman, kärsimykset, sairaudet, perkeleen vallassa olemisen ja helvetin (siksi Jumala sanoo naisesta: ”Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen”, 1. Tim. 2:11-14).

Koko luonnollinen (= Kristuksessa pelastumaton) ihmiskunta on siis naisen ansiosta täydellisesti perkeleen ja synnin orjuudessa. Sellaiset orjat elävät kokonaan synnissä, vailla Jumalaa, ja muiden syntien ohella he harjoittavat myös homoseksuaalisuutta. Paavali sanoo kuvauksessaan (siis Room. 1. luvussa) syntiinlankeemuksen turmelemia ihmisiä edellä mainitun (homous ja sen olemus) ohella ”jumalattomiksi”, ”vääryyden tekijöiksi”, ”totuutta vääryyden vallassa pitäjiksi”, ”Jumalaa kunnioittamattomiksi”, ”ajatuksiltaan turhistuneiksi”, ”sydämeltään ymmärtämättömiksi ja pimeiksi”, ”tyhmiksi”, ”Jumalan kirkkauden katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi muuttajiksi”, ”sydämensä himojen” harjoittajiksi, ”saastaisiksi”, ”Jumalan totuuden valheeseen vaihtajiksi”, ”luotua enemmän kuin Luojaa kunnioittaviksi ja palveleviksi”, (tässä välissä ”homoseksuaaleiksi”, ks. kuvaus yllä), ”Jumalan tuntemisesta luopuneiksi”, jotka (jakeet 29-32 suoraan Raamatusta:) ”ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.”

Voidaan hilata mieleen kysymys: Epäileekö valtakunnansyyttäjä tai Suomen kansa Jumalaa (siis Raamattua) kansanryhmää vastaan kiihottamisesta? Halventaako Jumala homoseksuaaleja heidän ihmisarvoaan loukkaavalla tavalla? Aloittaako valtakunnansyyttäjä esitutkinnan Jumalan kirjoituksesta (Raamatusta)?

Repivätkö siis Suomi ja sen viranomaiset Jumalalta silmiä päästä? Onko Suomi jo täysin saatanan vallassa – Jeesus Kristus (Vapahtaja), Jumala, pelastuminen, autuus ja ikuinen elämä kokonaan maahan tallattuna (siis jopa kirkoissa)? Onko oikea ja ainoa Suomen vihollinen ja tuhoaja Suomi ja sen virkamiehet (ja etenkin Suomen naiset)?

Onko sokeus Suomessa täydellinen, aukoton?

Mitä itseeni tulee, niin sen tiedän varmuudella, että Suomen jumalaton ja julkisyntinen kansa ON nimenomaan ansainnut mainitun tuhoutumisen ja ikuisen hukkumisen. Ei siinä ole mitään epäoikeudenmukaista.

Eikä Raamattu anna ihmiselle mitään IHMISARVOA. Jumala heittää kaikki epäuskoiset ihmiset ikuiseen helvettiin, ”iankaikkisen tulen rangaistukseen”. Nykyiset ”ihmisoikeudet” ja ”ihmisarvo” ovat perkeleen oikeuksia ja perkeleenarvo, koska ihminen on luonnostaan täydellisesti perkeleen orja (naisen ansiosta).

”Joka ei usko (evankeliumia), se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16). Jumala tekee esitutkinnan, ei perkele (luonnollinen ihminen, perkeleen orja).